Post by berwiekeamohea on Mar 6, 2022 12:29:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť peniaze hack ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 2 2022 version ▞▞▞
👍👍👍 najprv som tomu dala 5 hviezdičiek, potom som sa nudila, že musím ísť stále dopredu a dozadu 🙄
Druhý, ktorý som doteraz hral a páči sa mi. Zvuk na pozadí je relaxačný a scény sú nádherné. Hádanky sú dosť zložité. Všade okolo skvelá hra.
Skvelá hra. Hádanky majú zmysel. Sú náročné, ale nie príliš ťažké, aby ste ich nedokázali vyriešiť. Neexistujú žiadne otravné reklamy. Príbeh a grafika sú krásne spracované. Vysoko odporucany.
hra je zabugovaná. Z nejakého dôvodu nie je možné dokončiť maľbu páv
Táto hra si vyžaduje oddanosť hrať môj problém je, že som profesionálny IT človek atď., takže nemám veľa času sa na to sústrediť. Začal som prestal som, začal som, prestal som, ale takto sa táto hra hrať nedá, pretože stále prehrávaš tam, kde si a to je dôležité. Takže ak máte čas si to zahrať, tak ÁNO hrajte. Je to veľmi dobrá hra. Ale ak nie, nie je to niečo, čo môžete začať a zastaviť. Zabudnete, kde ste, ale celkovo sa mi tá hra NAOZAJ páči.
Užívam si hru a vyzývateľa, ale želám si, aby existoval spôsob, ako získať rady bez toho, aby som musel nakupovať. Nemôžem to urobiť, takže keď mi dôjde, budem musieť odstrániť to, čo prišlo😔
Scény sú úžasné, hádanky sú rôzne a zábavné, niektoré sú veľmi náročné a dej je dobrý. Milujte všetko o Lost Lands!!!! A ak vám niečo ujde, rady odpovedia bez toho, aby boli prehnane submisívne.
Hru si užívam.
Ak uviaznete, pozrite sa na priechod. Pomáha to. Niektoré hry sa líšili od telefónu k počítaču. Ale pomáha to.
aj keď zadarmo na hranie, potrebujete mince na rady alebo na preskakovanie hádaniek...takže v podstate nie zadarmo...čo je škoda, keďže to vyzerá ako skvelá hra...
Hra je dobrá, ale hra je teraz zavesená, kde som dokončil správnu kombináciu na otvorenie krabice a neotvorila sa. Jednoducho neexistoval žiadny iný spôsob, ako znova zadať kombináciu alebo otvoriť krabicu. Nechystám sa reštartovať celú hru, ale do tej doby to bolo celkom dobré.
Je to skvelá hra, rovnako ako grafika. Aj keď je veľmi nepríjemné, že nedostanete veľa rád, musíte zaplatiť za viac. Ani vám nepovedia, čo máte robiť, musíte to zistiť sami.
Je to naozaj hĺbková logická hra... má nedostatky ako všetky hry, ale celkovo sa mi veľmi páči
Zdá sa mi, že takéto hry sú príliš ťažké.
Pripadá mi to mätúce. Možno to nie je moja šálka čaju, neviem. Možno mi niečo chýba. Neviem. Mám pocit, že tápam v tme v susedstve cudzieho človeka. Nevedel som prísť na to, čo alebo prečo robím. Asi mi niečo chýba. Ak áno, ospravedlňujem sa, že som si pokazil vaše skóre. Ak mi niekto vysvetlí, čo mi chýba, a budem mať zjavenie, sľubujem, že sa vrátim a zmením svoje hodnotenie. Obchod? OBCHOD!!!
Vyborna hra...niekedy nie su jasne navody a kvoli mnozstvu pohybu tam a vzadu medzi krajinami je tazke vediet kam dalej...ale aj tak dobry koncept
V hre to prestane fungovať a musí sa opustiť. Keď je požiadaný, aby sa tapiséria zhodovala s kresbou a obrázky sa zhodovali - nič sa nestane. Po tomto probléme prehrávač nemôže pokračovať.
Pútavý príbeh, skvelé pokračovanie LL1. Absolútne úchvatná scenéria. Hádanky sú dobré, niektoré sú obzvlášť náročné a chvíľu trvá, kým ich zistíte. Páči sa mi, ako je tu dôkaz, že Yuve navštívil krajinu predtým, čo len pridáva na príbehu a pohode hry. Určite sa oplatí hrať. 100% bude hrať viac.
Wow, aký maratón! Keď som hral LL1, nečakal som toľko miest, že sú ich desiatky. Mini hádanky boli niekedy zložité, ale na správnej úrovni, aby som nemusel podvádzať. Kvôli veľkej veľkosti bolo ťažké sledovať všetky nedokončené úlohy a ich umiestnenie - pravdepodobne ste mohli použiť tabuľku. OK, vyriešil som hádanku, pridal som do svojho inventára malý mosadzný gombík, dovoľte mi nahliadnuť do databázy, ktorú som napísal predtým! Rady sú celkom dobré, ale budú vás stáť.
Lost Lands 2 Aventura nocd
Mapa potrebuje viac popisu.
Zaostával, keď som to chcel dokončiť. To isté s Lost Lands 3. Nechcel som to preinštalovať a hrať to celé odznova, tak som si len pozrel ukážku, ako to skončilo.
Super🤗
Lost Lands 2 ماجراجویی wku
Opäť hovorím, že hra je úžasná grafika, úžasná grafika, až príliš dobrá, ale hlavná hra je len zadarmo, z tohto dôvodu nedám 1 hviezdičku
Lost Lands 2 ماجراجویی wku
Na ťažké a frustrujúce.
Velmi pekna hra, pekna grafika, len vyzaduju Urob to na celej obrazovke, mozem jej dat 5 hviezdiciek, ak upgradujem na celu divoku obrazovku
Páči sa mi hra, ale zasekla som sa, takže som si kúpil nejaké mince, aby som mohol použiť tlačidlo nápovedy, ale tlačidlo nápovedy nefunguje....poraďte mi alebo mi vráťte peniaze...ďakujem
Pred chvíľou som hral prvú hru a myslel som, že to skúsim ešte raz, ale bohužiaľ mi to spôsobuje zlyhanie tabletu. Vždy. Myslel som si, že je to môj tablet, ale všetko resetoval a znova načítal aplikácie jednu po druhej. Práve séria Stratená krajina stroskotá.
Viac bezplatných rád by sa malo poskytnúť prostredníctvom videí. Popisy mini hádaniek by mali byť jasnejšie. Rady by mali smerovať k skutočnej stope.
Wow. Najrýchlejšie stratené krajiny na odinštalovanie. Dostali ste sa k pamäťovej hádanke, do ktorej musíte poskladať kúsky miestnosti a zasekli ste sa. Na preskočenie hádanky je potrebné počkať na bezplatné mince. Po spustení 5-minútového časovača sa zabudlo vrátiť do hry do nasledujúceho dňa a 5-minútový časovač sa vynuloval späť na 5 minút. Uchopte to, pretože táto hádanka bola šokujúca.
Skvelá grafika, ako tá prvá, trochu závadná, ale stále dobrá
Zábavná hra s hádankami, ale príliš ťažká na to, aby ste sa vrátili a dokončili ďalšie hádanky. Trávim príliš veľa času hľadaním starých nevyriešených hádaniek, keď nájdem kúsok, ktorý potrebujem.
Musím minúť peniaze, aby som vedel, kam idem
Najlepší
Nádherná hra, grafika tiež a už sú tu aj české titulky paráda
úžasná hra milujem túto sériu, je to super zábavná a interaktívna skvelá pre voľnú hru, ktorá stojí za to
Po stiahnutí na 100 % sa vždy nepodarí nainštalovať
Zatiaľ zábava, ale masívna chyba znamená, že nemôžem vybrať páčidlo v pustatine, takže nemôžem pokračovať vpred. Chcel by som hrať ďalej, takže pomoc ASAP by bola skvelá
Zasekla som sa pri puzzle s vyšívaním vtákov. Urobil som tak, ako je to znázornené na obrázku, a na overenie som ukázal aj niekoľko tutoriálov, ale stále nad tým nie je žiadna iskrivá animácia ani to nemôžem vystrihnúť nožnicami. pomoc pls
Skvelé hry, ale niekedy sú také ťažké, že je ťažké vidieť a mätúce.
Najviac frustrujúca hra všetkých čias! Zaplať, zaplať, zaplať, zaplať......
Dobrá hra.
Na vec sa nedalo priblížiť lupou, takže sa nedalo ísť ďalej
Matuto ng Russian Paglalakbay at Lokal isl
Ešte graficky krajšie ako prvá hra a hádanky sú OK. Trpí však jedným veľkým problémom, že neexistujú žiadne bezplatné rady alebo aspoň sledovanie reklám. Takže niekedy strávite hodiny len túlaním sa, kým nenájdete, čo potrebujete, alebo neprejdete na YouTube.
Skvelá hra. Vedie vás neustále premýšľať. Takéto hry ma veľmi bavia
Musel som reštartovať hru a nenačítala sa, tak som odinštaloval a znova nainštaloval a teraz sa ani nenačíta
Náročné hádanky; veľmi zvládnuteľné s trpezlivosťou.
5-B f2p tajomné hry sú najlepšie! Nádherná grafika, podmanivé príbehy a ŽIADNE reklamy, pokiaľ na jednu nekliknete, aby ste získali nápovedu. 5-B vám umožní hrať hru až do konca, na rozdiel od iných herných stránok, ktoré vás prerušia hneď, keď to začne byť zaujímavé.