|
Post by Vissegaard on Nov 4, 2015 8:33:29 GMT
Tatranský kapitalizmus Tatran Capitalism
Dobrý deň, rád by som si kúpil fujaru. Good day. I'd like to buy a fujara. Prečo stojí tak veľa? Why does it cost so much? To vážne? Seriously? Vyser si oko, debil starý židovský. Shit your eye out, you old Jewish cretin.
Slovník psovoda Hundenfuhrer's Vocabulary
Dunčo, fuj! Specific canine name, stop! Dunčo, trhaj tmavého spoluobčana! Specific canine name, rip the dark-skinned fellow citizen! Dunčo, nechaj decko! Specific canine name, leave the child alone! Ťa utratím. I'm gonna abort you.
Na kolibe. In the Rustic Restaurant
Obsluha, halušky! Waiter, dumplings! Prečo nemáte? Why don't you have any? To nie je môj problém. That is not my problem. S prepitným nerátajte. Don't expect a tip.
|
|
Trigori
Administrator
Pošlite pomoc
|
Post by Trigori on Nov 4, 2015 19:31:54 GMT
Vysporiadavanie sa s turistami v Banskej Bystrici Dealing with tourists in Banská Bystrica (Mining Stream)
Čo chceš? What do you want? Zmizni, migrant. Get lost, migrant. Saláma v mlieku? O čom to rozprávaš? Sausage in milk? What are you talking about? Nemám žiadne peniaze. I don't have any money. Nedotýkajte sa ma. Don't touch me. Pomoc! Help! Nevidel niekto Kotlebu? Did anyone see Kotleba?
Následky Repercussions
Čo? List z Európskej Únie? What? A letter from the European Union? Kto je to tá Merkelová? Who is this Merkel? My sme ešte pod Nemeckom? Are we still under Germany? Takto si to teda nepamätám. I don't remember it like this. Čo sú to sankcie? What are sanctions? Radšej sa vrátim na svoje pole. I'll better return to my field.
|
|